JiL.al - Jeto i Lumtur

Gratë i mbajnë premtimet e tyre

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Gratë i mbajnë premtimet e tyre

Femrat kanë superfuqinë të luftojnë me të gjithë veten për personin tek i cili besojnë, por gjithashtu e dinë magjinë e të thënit mjaftueshëm kur e kuptojnë që nuk ia vlen.
Dhe gratë i mbajnë premtimet e tyre.
Kur ato thonë lamtumirë, ato nuk kthehen.
Ato dinë të duan në heshtje. Ato dinë të duan edhe nga larg. Ato dinë të duan edhe pa ty.
Ato dinë të të japin të gjithë botën dhe pastaj
harroje nëse nuk kujdesesh për të ashtu siç e meritojnë. Sa të bukura janë ato gra që vuajnë, ndihen keq, ndonjëherë përfundojnë në një mijë copë, por e bëjnë me elegancë.
Ato që qajnë, por e bëjnë me dinjitet. Ato që do t’ju kujtojnë gjithmonë, por vendosin
të mos të shoh më kurrë sepse pavarësisht gjithçkaje ato kurrë nuk do të ndalojnë së zgjedhuri veten. A keni dashur ndonjëherë aq shumë sa nuk mundesh të zemërohesh?
Aq sa ndihesh gabim edhe nëse ke të drejtë, sa kërkon falje edhe kur nuk ka asgjë për të bërë? Mua më ndodhi. Dhe këtë e kam besuar për një kohë të gjatë ishte dashuria që më bënte të ndihesha mirë edhe kur isha
shume keq.
Riccardo Bertoldi

Jeto I Lumtur

Scroll to Top