JiL.al - Jeto i Lumtur

Gruaja e George Clooney duket mahnitëse në fotot e fundit

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ajo kalon shumë kohë më nënën e saj në qytetin e New Yorkut, sidomos ditëve të fundit.      

Amal Clooney ka vazhduar kalimin e kohës në rezidencën e saj në bregun lindor kur ajo është parë duke shkuar për të drekuar në një hotel të Manhattan. 

Avokatja e të drejtave të njeriut, 44 vjeçe, i ka ngritur temperaturat në fustanin e saj të kuq, teksa nëna e saj Baria Alamuddin i qëndronte afër me xhaketë të verdhë.       Amal Clooney ka ngritur temperatura me një veshje transparente të kuqe teksa ajo dhe nëna e saj Baria Alamuddin janë parë duke shkuar për drekë në New York.

Bota e Yjeve  Jeto I Lumtur.al

                           

Scroll to Top