JiL.al - Jeto i Lumtur

Herë Pas Here – Poezi Nga Marilyn Monroe-..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Herë pas here

unë bëj vargje

por mos u merrni

me mua.

Në ferr, e di mirë

se nuk shiten,

ajo që dua të them

është çfarë unë kam në kokë.

Të pikturoj pjata

të pikturoj dëshira

me mendimet

që fluturojnë e ikin

para se të vdes

dhe të mendosh

me bojë shkrimi.

Jeto I Lumtur
Scroll to Top