JiL.al - Jeto i Lumtur

Ik bir!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ik bir!   Bernardo Panzeca

Ik bir!

 Vrapo!

Ik bir, ik!

Mos u ndal

dhe mos u kthe

Mos u tremb

dhe mos u lodh

Nuk ka kohë

për të marrë frymë

Mos vuaj

Zoti i mirë

Nuk e imagjinonte

Vrapo shpejt

Djali im!

Vrapo shpejt

drejt Diellit

Lëre pas

natën dhe hapat.

Mos mendo

Përe mamanë tende

Mos mendo

As për babanë

ne do të jemi

Gjithmonë pranë teje.

Ik bir!

Vrapo shpejt!

çfarë ke të bësh

Ti me vdekjen?

çfarë ke të bësh

Ti me ulërimat

çfarë keni të bëni ju

me personat e armatosur?

Këta barbarë

Të pashpirt

Këta të padenjë

Pa dashuri

Do ta shohësh

Djali im

Herët a vonë

Gjykimin e Zotit!

Vrapo!

Ik bir, ik!

Bernardo Panzeca 
Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top