JiL.al - Jeto i Lumtur

Ja pse e ngatërrojmë kiminë me pajtueshmërinë në një marrëdhënie

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Një nga kurthet më të zakonshme të takimeve që hasin njerëzit është ngatërrimi i kimisë me përputhshmërinë. Kimia ka tendencë të jetë gjëja e parë ku shumë njerëz fokusohen gjatë takimeve fillestare.

Nëse nuk jeni të sigurt mes këtyre dy termave, merrni parasysh pesë shenjat e mëposhtme që mund të ngatërroni kiminë me përputhshmërinë:

Kimia që ndjeni është aq e fortë sa mposht çdo gjë tjetër.

 Kur kimia është aq e fortë sa ndihet e pafuqishme, është e vështirë të përqendrohesh në shumë gjëra të tjera.

Ju e gjeni veten duke racionalizuar shenja telashi. 

Nëse po përpiqeni të bindni veten se kjo marrëdhënie do të funksionojë dhe injoroni gjërat që ju bëjnë të mos ndiheni rehat,

kjo është një shenjë se mund të mos jeni në përputhje me këtë person dhe se po komprometoni vlerat tuaja për ta bërë lidhjen të funksionojë.

Ju nuk e keni idenë se cilat janë vlerat e këtij personi dhe nëse ato përputhen me tuajat. 

Ju nuk po diskutoni gjëra që janë të rëndësishme për të dy në një marrëdhënie për shkak të gjithë argëtimit që po kaloni së bashku.

Nëse do t’ju duhej të ndiqnit takimin me sy mbyllur dhe pa kontakt fizik, nuk e dini nëse do të kënaqeni duke folur me këtë person

.

Nëse kontakti fizik do të ishte jashtë tavolinës dhe ju nuk mund ta shihnit këtë person, a do të kënaqeshit duke folur me të? Përgjigja është e qartë.

Ju keni pasur të njëjtën ndjenjë më parë dhe personi nuk ishte në përputhje me ju.

Nëse personi nuk ishte i pajtueshëm me ju sa herë që keni përjetuar një kimi të tillë në të kaluarën, atëherë kjo mund të jetë një shenjë se trupi juaj po ndihet i shqetësuar rreth këtij personi dhe ju po e interpretoni atë si kimi të fortë.

LIFE STYLE

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top