JiL.al - Jeto i Lumtur

Je këpuca që shtrëngon..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

– Je ende e inatosur me mua? – Nuk kam qenë kurrë. – Atehere pse… – Ti ishe këpucët e mia të ngushta.  – Kjo është?

– Është një metaforë. Shiko, të gjitha femrat kanë një palë këpucë që i adhurojnë, por nuk mund t’i veshin sepse dhembin. Janë rezultat i një çmendurie të momentit apo i një pasioni të madh, por nuk ka rëndësi, çështja është se sa i duan ato këpucë aq edhe i lëndojnë. Pastaj i mbajnë aty dhe herë pas here provojnë, i veshin por dhimbja është shumë e madhe…

Më fund vendosin dhe i japin, sigurisht me shumë keqardhje, por e kuptojnë se nuk bëjnë për to. Ti ishe këpucët e mia të ngushta…

Raffaella D’Andrea

Jeto I Lumtur

Scroll to Top