JiL.al - Jeto i Lumtur

Ju jeni për disa, për ata që kanë guximin të shikojnë përtej Antonio Cuomo

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ndoshta nuk jeni personi që të gjithë mund të imagjinonin. Jeni dyshues, xhelozë, posesiv dhe me shumë humor. Jeni gjakftohtë. Të gjej duke derdhur lot kur je i zhgënjyer dhe fshihesh nga të gjithë ata që i mbyllen vetes, duke e bërë këtë e bën të pamundur që të tjerët të qëndrojnë pranë teje. Jeni larg shfaqjes, mund të jeni vetëm, kokëfortë, aq sa nuk ndjeni arsye. Asnjëherë nuk ndihesh mirë dhe beson se nuk mjafton. Por ky jeni ju. Ju keni shumë cilësi që jo të gjithë kanë fatin ta dinë se nuk e lini veten të afroheni nga të gjithë sepse keni vuajtur shumë dhe nuk i besoni më askujt. Ju jeni në gjendje t’i jepni shpirtin tuaj atyre që janë në gjendje t’ju pranojnë, të zbulojnë, por për ta bërë këtë duhet të shohin shumë përtej asaj që lejoni të shohim, po, sepse mbani një maskë, një vello, të cilën e përdorni për të mbrojtur. veten ku fshihni dobësitë tuaja. Ju jeni për disa, për ata që kanë guximin të shikojnë përtej. Kushdo që arrin deri atje ku jeni, do të njohë dashurinë sublime, atë të vërtetën, që vetëm ju mund ta jepni.

Antonio Cuomo      Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top