JiL.al - Jeto i Lumtur

Ka kaq shumë në botë , shumë meshkuj .

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

I shikoj ata :të shkurtër , të gjatë ,gazmor ,interesantë , sensualë ,të shëmtuar , të bukur , tërheqës , të vetmuar , të dashuruar …
Flas me shumë meshkuj gjatë ditës : në bar ,në punë , rrugës .
Më bëjnë të qesh ,më qetësojnë ,disa janë me të vërtetë njerëz të mirë , të tjerët të këqinj ,gënjeshtarë .
Kam shumë miq meshkuj , e di si mendojnë , si arsyetojnë , di si dashurojnë dhe e di edhe si shpresojnë .
Gjithësesi janë meshkuj ,dhe kur ne femrat i mendojmë , ngjallin pak frikë …
Çdo moment është i përshtatshëm për të takuar një mashkull.
Jam e sigurtë se të gjithë janë të ndryshëm , që secili ka diçka për të dhënë ,secili ka një histori , të mirë apo të keqe , kush dreqin e di …
Jam e sigurtë që janë të ndryshëm , por unë i shikoj të gjithë njësoj .
Nuk i kanë vitet e fundit , vitet e mia të fundit , ata më të mirët .
Nuk kanë kohën që ke patur ti .
Nuk më kanë falur kurrë .
Nuk më kanë parë kurrë lakuriq .
Nuk më kanë parë kurrë me të vërtetë .
Ti je ndryshe , ti më ke mua .
Ti nuk je në konkurim , ti nuk rrezikon që dikush të më çojë larg , të dashurohem pas tij dhe të të harroj ty .
Ti nuk je si ata .
Ata më rrinë rrotull , ndërsa ti përballë .
Dhe unë , më beso , unë nëse dua , të dua vetëm ty

Krijuar nga Jeto I Lumtur.al

 

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top