2. Dashi

Dashi është një qenie shumë e pasionuar dhe impulsive. I pëlqen të kënaqet vazhdimisht me romanca të reja.

Kjo shenjë emocionale e zodiakut dëshiron të ketë një ndjenjë të këndshme të rënies në dashuri dhe “fluturave” në bark gjatë gjithë kohës, andaj është mjaft e paqëndrueshme kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.

Përveç kësaj, Dashi mërzitet shpejt kur kalon dashuria e parë. Më pas ai kërkon një person të ri për të shkaktuar atë ndjenjë tek ai. Kjo lojë ka funksionuar shumë mirë për Dashin për shumë vite, por me rritjen e tyre, ata gjithashtu duan ta marrin seriozisht marrëdhënien dhe të përjetojnë ndjenja të thella dhe të gjata.

Pasi kanë vendosur brirët e tyre në shumë afera, drama dhe përvoja, deshët priren të gjejnë dashurinë e tyre të vërtetë më vonë në jetë. Atëherë ata do të jenë gjithashtu partnerë të besueshëm, besnikë.

3. Virgjëresha

Virgjëresha gjithashtu merret me temën e dashurisë vetëm më vonë në jetë. Kjo shenjë e zodiakut është shumë e vlefshme dhe është një perfeksionist.

Virgjëresha i qaset shumë gjërave në mënyrë shumë pragmatike dhe dëshiron që kërkesat e saj të plotësohen plotësisht.

Pasi një Virgjëreshë në gjysmën e parë të jetës së saj përpiqet për idenë utopike të përsosmërisë, përjashton gjithçka që nuk korrespondon me botëkuptimin e saj dhe i pëlqen të harrojë pasionin e saj, në pleqëri mëson se dashuria nuk mund të llogaritet. Duhen kompromise dhe gatishmëri për të pranuar tjetrin me të gjitha tekat.

Një Virgjëreshë që bëhet e mençur më në fund mund të befasohet me një partner që nuk do të pritej kurrë prej saj. /KP