JiL.al - Jeto i Lumtur

Këto shenja të zodiakut do ta gjejnë dashurinë e vërtetë vetëm më vonë në jetë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 Gjetja e dashurisë është ajo që shumë njerëz ëndërrojnë. Nuk është vetëm lumturi e rrallë ta përjetosh, por është diçka e paparashikueshme. Disa njerëz e gjejnë dashurinë herët, të tjerë vonë në jetë dhe disa kurrë…

Sipas horoskopit, këto shenja të zodiakut e gjejnë dashurinë e tyre të vërtetë vetëm më vonë në jetë

1. Bricjapi

Bricjapi është një qenie shumë e disiplinuar dhe ambicioze. Shumë herët në jetë ai e di se ku dëshiron të jetë më vonë dhe është e vështirë ta largosh nga ai synim.

Ata kanë standarde shumë të larta kur bëhet fjalë për partnerin e tyre dhe padyshim kanë ide të sakta se çfarë presin nga një marrëdhënie. Megjithatë, gjatë jetës modele të tilla të ngurtë mund të zbuten për shkak të përvojave të ndryshme.

Bricjapi pranon se jo gjithçka mund të planifikohet dhe kontrollohet. Kjo shpjegon pse ai përpiqet të gjejë dashurinë e tij të vërtetë më vonë në jetë. Por atëherë dashuria mund të bëhet edhe më intensive!

2. Dashi

Dashi është një qenie shumë e pasionuar dhe impulsive. I pëlqen të kënaqet vazhdimisht me romanca të reja.

Kjo shenjë emocionale e zodiakut dëshiron të ketë një ndjenjë të këndshme të rënies në dashuri dhe “fluturave” në bark gjatë gjithë kohës, andaj është mjaft e paqëndrueshme kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.

 

Përveç kësaj, Dashi mërzitet shpejt kur kalon dashuria e parë. Më pas ai kërkon një person të ri për të shkaktuar atë ndjenjë tek ai. Kjo lojë ka funksionuar shumë mirë për Dashin për shumë vite, por me rritjen e tyre, ata gjithashtu duan ta marrin seriozisht marrëdhënien dhe të përjetojnë ndjenja të thella dhe të gjata.

Pasi kanë vendosur brirët e tyre në shumë afera, drama dhe përvoja, deshët priren të gjejnë dashurinë e tyre të vërtetë më vonë në jetë. Atëherë ata do të jenë gjithashtu partnerë të besueshëm, besnikë.

3. Virgjëresha

Virgjëresha gjithashtu merret me temën e dashurisë vetëm më vonë në jetë. Kjo shenjë e zodiakut është shumë e vlefshme dhe është një perfeksionist.

Virgjëresha i qaset shumë gjërave në mënyrë shumë pragmatike dhe dëshiron që kërkesat e saj të plotësohen plotësisht.

Pasi një Virgjëreshë në gjysmën e parë të jetës së saj përpiqet për idenë utopike të përsosmërisë, përjashton gjithçka që nuk korrespondon me botëkuptimin e saj dhe i pëlqen të harrojë pasionin e saj, në pleqëri mëson se dashuria nuk mund të llogaritet. Duhen kompromise dhe gatishmëri për të pranuar tjetrin me të gjitha tekat.

Një Virgjëreshë që bëhet e mençur më në fund mund të befasohet me një partner që nuk do të pritej kurrë prej saj.

LIFE STYLE

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top