JiL.al - Jeto i Lumtur

Këto sjellje bëjnë që njerëzit të tërhiqen më shumë nga ju

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Tërheqja mund të jetë e ndërlikuar, gjë që është pjesë e arsyes pse takimi është kaq i vështirë. Kur bëhet fjalë për tërheqjen e vërtetë, nuk është për t’u habitur të mësosh se pamja fizike e dikujt luan një rol integral.

Është e rëndësishme të njihni sjelljet kryesore që janë provuar se tërheqin më shumë njerëzit e tjerë, dhe pjesa më e mirë është se të gjitha këto sjellje mund të aplikohen lehtësisht dhe të integrohen në jetën tuaj tani.

Të jesh një dëgjues i mirë

Nëse po kërkoni të tërheqni të tjerët, është me të vërtetë aftësia juaj për të dëgjuar që ju bën veçanërisht tërheqës dhe tërheqës.

Duke i kushtuar vëmendje shenjave verbale dhe joverbale

Kur kërkoni të tërhiqni të tjerët drejt jush, një komponent tjetër i rëndësishëm përfshin t’i kushtoni vëmendje shenjave verbale dhe joverbale të një personi, si dhe të përsosni gjuhën e trupit të tij ose të saj.

Të qenit i sjellshëm

Kur bëhet fjalë për përfshirjen në sjellje që mund t’i tërheqin më shumë të tjerët, një nga më të rëndësishmet është të veprosh në një mënyrë të sjellshme, dhuruese dhe të vëmendshme.

Shfaqja e shpirtit tuaj vullnetar

Vullnetarizmi jo vetëm që ndihmon komunitetin tuaj, por është zbuluar gjithashtu se përfiton shëndetin tuaj. Ashtu si ndërgjegjja, madje mund të rrisë atraktivitetin tuaj.

Duke qeshur

Ndërsa buzëqeshja është një nga sjelljet më të lehta, më të thjeshta dhe më themelore që mund të bëni, është në fakt një nga më të fuqishmet për sa i përket aftësisë së saj për të tërhequr të tjerët.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top