JiL.al - Jeto i Lumtur

Kthim pas në kohë, tendenca e flokëve që do ta shohim kudo në verë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Vitet 2000 janë gjithandej rreth nesh dhe këtë e vërtetojnë paraqitjet e fundit të modës. Nga pantallonat e shkurtra dhe çantat baguette dhe deri te modelet e flokëve që të rikthejnë pas në kohë. Nëse dëshironi të përvetësoni një trend më diskret, provoni “gërshetat për bebe”.

Kohët e fundit kemi parë shuma vajza të modës që bëjnë gërsheta të vogla në pjesën e përparme të flokëve. Bëhen shumë lehtë, shpejt – në varësi të gjatësisë së flokëve tuaj – dhe janë perfekte për pamjet tuaja pranverore dhe verore, pasi i japin një notë të lehtë, lozonjare çdo pamjeje.

LIFE STYLE Trend.  Jeto I Lumtur.al

 

Scroll to Top