JiL.al - Jeto i Lumtur

Kujdesu për veten..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nuk duhet të jesh gjithçka
Nuk duhet të jesh një super Mami
Një super Grua
Një super Shtëpiake
Një super Profesioniste
Një super Grua
Sepse kur trupi yt do të të kërkoj pushim
do të jenë të pakët ata që do të kujtohen se
pate qënë gjithçka në një.
Kështu që, dil nga shtëpia
Shko të ecësh
Shko në park
Shko në palestër
Bli një panine
Shko në sallon
e fli deri vonë
Vish rrobat që do
Ji vetja
Kujdesu për veten
Duaje dhe bëje
Femija rritet,
burri ikën,
punë gjen tjetër,
shtëpia bëhet sërish pis,
por gjëndja jote emocionale..
Është e mundur që ti të mos kesh një mundësi të dytë.

Krijuar nga Jeto I Lumtur

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top