JiL.al - Jeto i Lumtur

Kur avokati bën pyetjen e gabuar

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

J

 

Kur avokati bën pyetjen e gabuar

Në një gjyq në Georgia, një avokat i një qyteti të vogël jugor thirri dëshmitarin e tij të parë, një gjyshe, grua të moshuar .

Ai iu afrua dhe e pyeti:
“Znj. Jones, a më njeh mua?’”

Ajo u përgjigj: “Pse, po, unë ju njoh, zoti Williams. Të kam njohur që kur ishe djalë dhe sinqerisht, ke qenë një zhgënjim i madh për mua. Ju gënjeni, tradhtoni gruan tuaj, manipuloni njerëzit dhe flisni për ta pas shpine. Ju mendoni se jeni i madh kur nuk keni trurin për të kuptuar se nuk do të arrini kurrë asgjë më shumë se kapja e një tufe letrash. Po, unë ju njoh.”

Avokati mbeti i shtangur. Duke mos ditur se çfarë të bënte tjetër, ai tregoi me gisht përtej dhomës dhe pyeti: “Znj. Jones, a e njeh avokatin mbrojtës?”

Ajo përsëri u përgjigj: “Pse po, po. Unë e kam njohur zotin Bradley që kur ishte i ri, gjithashtu. Ai është dembel, fanatik dhe ka problem me pijen. Ai nuk mund të ndërtojë një marrëdhënie normale me askënd, dhe praktika e tij e avokatisë është një nga më të këqijat në të gjithë shtetin. Për të mos thënë se ai e tradhtoi gruan e tij me tre gra të ndryshme. Njëra prej tyre ishte gruaja jote. Po, unë e njoh dhe atë.”

Avokati mbrojtës për pak sa nuk vdiq nga turpi. Gjykatësi u kërkoi të dy avokatëve
që t’i afroheshin stolit dhe, me një zë shumë të qetë, tha:

“Nëse ndonjëri nga ju idiotët e pyet nëse më njeh, do t’ju dërgoj të dyve në karrigen elektrike!!”

Burimi : Web.    Jeto I Lumtur

Scroll to Top