JiL.al - Jeto i Lumtur

Letër vajzës sime..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

JLeter vajzes sime

“Më beso bija ime, aventura e madhe e jetës është ajo të jesh vetvetja, pa e lënë veten të kushtëzohesh nga ajo që të tjerët duan të jesh, për qetësinë e tyre shpirtërore, për dobinë e tyre, për atë që ata besojnë se është e përshtatshme. Ndoshta Liria juaj e Qenies do të shkaktojë izolim, vetmi, përpjekje për manipulim, xhelozi dhe keqkuptime. Mos harroni se e gjithë kjo është pjesë e farës, është pjesë e procesit të hapjes së guaskës, është zhurma e çelës, është fara që lulëzon dhe lëshon gjithçka që ishte më parë.

Të guxosh të lulëzosh sot, në këto kohë të shkretëtirës, ​​presupozon guxim të madh, fuqi të madhe, është Revolucioni më i Lartë. Dhe a e dini pse bijë? sepse kur lulëzon, lulëzon edhe shpresa.”

 Ada Luz Marquez 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top