JiL.al - Jeto i Lumtur

Liami përlotet në emision: Jam i lumtur që…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Banorët e shtëpisë më të ndjekur të ‘BBV3’, nëpërmjet një bisede të zhvilluar pasditen e sotme në ‘Big Brother Radio’ kanë folur dhe diskutuar lidhur me tematika të ndryshme.

Teksa nisi me Romeon dhe Meritonin, pasuar nga Egla dhe Juli, rradha ishte e Gracianos dhe Liamit.

Në praninë e disa banorëve të tjerë Graciano ka nisur të flasë për Liamin dhe duke treguar pak më tepër rreth personalitetit të tij pasi ai ka qenë më afër banorit përgjatë këtyre kohëve sesa banorët e tjerë, mirëpo Liami e ka ndërprerë duke i kërkuar të mos flasë më tepër për të.

Graciano e ka mirëkuptuar dhe e mbylli duke u shprehur se ai është një person tjetër nga ç’ka mund të shfaqet nëpër klipe, apo se si e shohin të tjerët brenda dhe jashtë shtëpisë dhe u shpreh se është i lumtur që e ka njohur e ndërsa këto fjalë e kanë bërë Liamin të përlotej.

Scroll to Top