JiL.al - Jeto i Lumtur

Më jep thjeshtësi Andrew Faber

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Më jep thjeshtësi; Andrew Faber

 

Më lër të jem i lumtur

me atë vëmendjen e thjeshtë

që nuk bënë zhurmë.

Kanë erë të mirë.

Ato që nuk harrohen kurrë.

Më largo nga dëshira për të jetuar

më jep një ëndërr që është vetëm e jotja dhe pastaj më kërko të qëndroj më përqafo fort kur më sheh të largët. Kur pa e ditur pse

ndaloni të takoheni me sytë e mi.

Forca ime.

Lumturia ime.

Më lër të ndjej se je aty me një përkëdhelje të shpejtë ndërsa jemi në tavolinë me miq ose në mes të njerëzve.

Diçka që më tregoni

“Jam këtu” i ngushtë si një fije drite për mendimet tuaja.

Me puth.

Më puth flokët shpesh

duart.

Më puth shpesh sytë.

Aty dridhem kur jam i lumtur.

Kur kam frikë.

Aty mbaj gjithçka të sigurt.

Ji atje. Përkasim.

Këtë kërkoj nga ju.

Rrëshqisni në kaosin tim.

Ejani të kërceni brenda.

Pa u përpjekur të rregulloj.

Më ik si era bën me këngën e tij

Por sigurohuni që unë mos u ndal kurrë vetëm një moment

për t’u ndjerë pranë jush.

Le të mos ndalem kurrë

vetëm një moment të ndjehem pranë teje.

Andrew Faber 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top