JiL.al - Jeto i Lumtur

Më thuaj në cilin muaj ke lindur të të them çfarë tipi gruaje je

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Arsyeja mbetet e panjohur, por ka një mundësi që personat e lindur në të njëjtin muaj kanë karakteristika të përbashkëta personaliteti. Ja disa gjëra të rëndësishme për secilin muaj.

Janari

Femrat e lindura në janar kanë ambicie të mëdha, edhe pse janë të kujdesshme dhe serioze. Janë kritike ndaj të tjerëve, shpesh nuk pëlqejnë të flasin për ndjenjat e veta. Ato pëlqejnë të ndërveprojnë me persona që janë po aq inteligjentë sa ato. Komunikojnë vetëm me persona që u përkasin të njëjtit nivel intelektual dhe kanë opinione të njëjta për jetën.

Shkurti

Vajzat e shkurtit janë mjaft romantike dhe duhen trajtuar me durim për shkak të ndryshimeve të tyre të humorit. Jo të gjithë i kuptojnë këto ndryshime humori. Janë në gjendje të mendojnë në mënyrë abstrakte dhe të veprojnë si një shpirt i lirë. Nëse i tradhtoni, ato nuk kthehen tek ju.

Marsi

Femrat e lindura në mars janë karizmatike dhe tërheqëse. Ato kanë vështirësi t’ia japin zemrën dikujt tjetër. Nëse nxehen këto vajza mund të bëhen shumë të këqija.

Prilli

Këto femra të prillit janë komunikuese dhe arrijnë të marrin gjithçka duan. Tentojnë të jenë shumë xheloze dhe janë vajza shumë të ndjeshme. Ato janë në gjendje të bëjnë të lumtur të tjerët, hapen me ata që u besojnë dhe ndajnë sekretet më të fshehta.

Maji

Vajzat e majit janë shumë këmbëngulëse dhe nuk i braktisin kurrë parimet e tyre. Janë shumë tërheqëse fizikisht, por të vështira në marrëdhënie me meshkujt e dashuruar pas tyre. Ato janë të paharrueshme sepse janë të forta, të dëshirueshme dhe të bukura.

Qershori

Ato që kanë lindur në qershor janë komunikuese kurioze, kreative dhe të forta. Difekti i tyre është se flasin para se të mendojnë. Këto vajza janë të ashpra dhe thonë gjithmonë atë që mendojnë. Kjo i bën ato të pushtetshme mbi meshkujt.

Korriku

Vajzat e korrikut janë të bukura, inteligjente, të ndershme dhe shumë misterioze. Evitojnë konfliktet duke u përpjekur të jenë të ndershme që nga fillimi. Të njëjtën ndershmëri presin edhe nga të tjerët.

Gushti

Jeta e vajzave të lindura në gusht rrotullohet rreth vetes së tyre. Kanë një zemër të madhe. Këto femra shpesh i fitojnë argumentet, ndërkohë që nuk tolerojnë ekzistencën e tyre. Ato evitojnë negativen ose personat që nuk bien dakord me to. Ruajnë një sens humori, u pëlqen të jenë në qendër të vëmendjes dhe shpesh marrin shumë vëmendje nga meshkujt.

Shtatori

Femrat e lindura në shtator janë shumë të disiplinuara, miqësore, të bukura brenda dhe jashtë. I qëndrojnë besnike vetes dhe nuk janë në gjendje të falin ata që i tradhëtojnë. Janë hakmarrëse dhe hakmarrja e tyre ka përfundim gjithmonë të mirë. Këto femra zgjedhin të qëndrojnë me persona që duan një raport afatgjatë.

Tetori

Vajzat e tetorit nuk i manifestojnë emocionet e tyre, kanë një nivel të lartë inteligjence dhe një karakter të fortë. I tremb tradhtia. Femrat që nuk lindin në tetor i kanë zili ato që kanë lindur në këtë muaj.

Nëntori

Këto femra janë inteligjente saqë mund të shohin pandershmërinë qysh prej së largu. Të molepsesh me një femër të nëntorit nuk është gjë e mirë.

Dhjetori

Këto femra janë të paduruara, por në fund dinë si t’i rregullojnë gjithmonë gjërat. Nuk hyjnë kurrë në konflikte. U pëlqen gjendja shpirtërore pozitive e të tjerëve dhe hapin zemrën.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top