JiL.al - Jeto i Lumtur

Më trego muajin kur ke lindur të të them kush je!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Open photo

Janar

Ambiciozë dhe seriozë
Pëlqejnë të japin mësime dhe të mësojnë
Punëtorë
Të ndjeshëm dhe me mendime të thella
Të heshtur përveçse kur janë të tensionuar
Të rezervuar
Shumë të sjellshëm
Romantikë, edhe pse nuk e vërtetojnë lehtë
I duan fëmijët
Kanë qëndrime të mëdha shoqërore
Xhelozohen lehtë
Të saktë, të matur dhe të organizuar
Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
Njohës të mirë

Shkurt

Kanë mendime abstrakte
Të zgjuar
Temperament të ndryshueshëm
Të ndrojtur dhe të përulur
Të ndershëm dhe besnikë
E duan lirinë
Rebelohen kur detyrohen
Shumë të ndjeshëm dhe lëndohen lehtë
Zemërohen shumë lehtë
U pëlqen të bëjnë miq, por ata rrallë e provojnë atë
Kokëfortë
Ambiciozë
Kanë qëllime dhe ëndrra shumë të qarta
Njohës të mirë
E duan argëtimin dhe kohën e lirë
Romantikë brenda, por jo nga jashtë
Supersticiozë

Mars

Personalitet interesant
Të dashur
Të turpshëm dhe të rezervuar
Të sinqertë, bujarë dhe të këndshëm
Dashamirës të paqes dhe qetësisë
Të ndjeshëm ndaj të tjerëve
Pëlqen t’u shërbejë njerëzve
Zemërohen dhe irritohen lehtë
Njerëz ku mund të mbështeteni
Të bukur
Vëzhgues të mirë
Pëlqejnë të ëndërrojnë dhe imagjinojnë gjëra
Pëlqejnë të udhëtojnë
Pëlqejnë rregullimin e shtëpive dhe ambienteve
Ata kanë një talent për muzikë.

Prill

Aktivë dhe dinamikë
Marrin vendime dhe më pas u vjen keq
Të fortë mendërisht
Pëlqejnë të marrin vëmendje
Miqësorë
Pëlqejnë të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre
Kurajozë
Aventurierë nga natyra
Të ëmbël dhe bujarë
Të dashur
Kanë një kujtesë të mirë
U pëlqen të motivojnë të tjerët
Pëlqejnë shakatë
Tërheqës
Delikatë
Romantikë
Krenarë
Guximtarë

Maj

Kokëfortë
Nuk dorëzohen derisa të marrin atë që dëshirojnë
Njohës të mirë
Acarohen lehtë
Kurrë nuk kalojnë pa u vënë re
Kanë ndjenja shumë të thella
Fizikisht tërheqës dhe me personalitet shumë të veçantë
Janë ëndërrimtarë
Intuitivë
Imagjinues të mirë
U pëlqen letërsia dhe artet
Pëlqejnë të udhëtojnë
I irritojnë ata të qëndrojnë në shtëpi
Punëtorë
Bujarë

Qershor

Mendojnë afatgjatë
Manipulohen lehtë
Të bukur dhe delikatë në të folur
Kanë shumë ide
Të ndjeshëm
Dyshojnë shumë dhe kanë tendencë t’i shtyjnë gjërat
Gjithmonë duan më të mirën
Pengues
Qesharakë dhe me një sens të mirë humori
Pëlqejnë shakatë
Bashkëbisedues të mirë
Miqësorë
Dinë të bëhen miq
Të prirur për t’u ftohur
Mërziten lehtë
U japin shumë rëndësi gjërave që nuk i kanë
Lëndohen lehtë
Kanë nevojë për një kohë të gjatë për t’u rikuperuar pasi të lëndohen
Romantikë deri në palcë

Korrik

Janë njerëz të bukur
Të vështirë për t’u kuptuar
Të ndershëm dhe miqësorë
Mund të bisedoni lehtë me ta
Të paparashikueshëm
Kapriçozë, ndryshojnë shpesh temperamentin
Të zgjuar dhe të shpejtë
Nuk janë hakmarrës
Falin por nuk harrojnë kurrë
Irritohen nga gjërat që nuk i shohin të dobishme
Pëlqejnë të udhëheqin të tjerët
Të ndjeshëm
Të dashur, kanë një nevojë të madhe për përzemërsi dhe dashuri
Përpiqen gjithmonë t’i trajtojnë të gjithë si të barabartë
Simpatikë
Njohës të mirë
Gjykojnë njerëzit për atë që shohin
Punëtorë
Nuk kërkojnë miq, preferojnë që të tjerët t’i kërkojnë ata
Nuk janë agresivë nëse nuk provokohen
Lëndohen lehtë dhe u duhet shumë kohë për të marrë veten

Gusht

Ii duan shakatë
Tërheqës
Delikatë
Romantikë
Krenarë
Guximtarë
Kanë cilësi udhëheqëse
Dinë të ngushëllojnë të tjerët
Mund të jenë: ose shumë bujarë, ose shumë egoistë
Pëlqejnë të lavdërohen
Shpirt të jashtëzakonshëm
Irritohen lehtë kur provokohen
Xhelozë
Vëzhgues të mirë
Të saktë
Mendojnë shpejt
Të pavarur
Pëlqejnë të komandojnë
Pëlqejnë të ëndërrojnë
Virtuozë në arte dhe muzikë
Të ndjeshëm dhe tolerantë
Të besueshëm
Të llastuar
Pëlqejnë të kenë miq të rinj
Kanë frikë nga dashuria

Shtator

Të saktë, të matur dhe të organizuar
Pëlqejnë t’u tregojnë të tjerëve gabimet e tyre
Pëlqejnë të kritikojnë
Të heshtur, por bisedues të mirë
Të moderuar
Bukuroshë dhe miqësorë
Njerëz të denjë për besim
Besnikë dhe të sinqertë
E bëjnë mirë punën e tyre
Dinë të mbajnë sekretet
Të ndjeshëm, bujarë
Kanë kujtesë të mirë
U pëlqen të hulumtojnë në fusha të reja
Njohës të mirë
Qesharakë
Të rezervuar
E duan sportin, kohën e lirë dhe udhëtimet
Nuk i tregojnë lehtësisht emocionet e tyre
Kanë tendencë të mbajnë atë që ndiejnë
Kërkojnë shumë kohë për të vendosur, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri

Tetor

Pëlqejnë të flasin
Duan ata që i duan
Tërheqës
Të bukur brenda dhe jashtë
Simpatikë
Miqtë e tyre janë shumë të rëndësishëm
U pëlqen të bëjnë miq të rinj
Lëndohen lehtësisht, por shërohen lehtë
Nuk jetojnë sipas asaj që thonë, kujdesen për mendimin e tyre dhe asgjë tjetër
Shumë intuitivë
U pëlqen udhëtimi, artet dhe letërsia
Delikatë në të folur
Të llastuar
Rrallë i tregojnë emocionet e tyre
Shumë xhelozë
Të drejtë
Bujarë
E humbin lehtësisht besimin te dikush
Kur duan, e duan me të vërtetë

Nëntor

Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
Njohës të mirë
Mund të bëhen mjekë të mirë
Kanë personalitet dinamik
Të rezervuar
Gjithmonë mendojnë për diçka
Bindës
Kurajozë dhe bujarë
Kokëfortë
Nuk dorëzohen kurrë
Janë ndër ata që mendojnë se nëse diçka duhet të bëhet, duhet të ketë një mënyrë për ta bërë atë
Irritohen lehtë, pavarësisht nëse janë provokuar apo jo
U pëlqen vetmia
Romantikë
Nuk mendojnë si të tjerët
Nuk i vlerësojnë lëvdatat
Të paqëndrueshëm në marrëdhënie
U pëlqen të qëndrojnë në shtëpi
Punëtorë
Të besueshëm
Të sinqertë dhe dinë të ruajnë sekretet
Nuk i kontrollojnë emocionet e tyre
Të paparashikueshëm

Dhjetor

Bujarë
Patriotikë
Aktivë në lojëra
Të padurueshëm
Ambiciozë
Manipulues, madje edhe tradhtarë
Supozues
Qesharakë
Pëlqejnë të rrethohen nga njerëz
U pëlqen që ata të lavdërohen dhe t’u kushtohet vëmendje
U pëlqen të ndjehen të dashur
Nuk janë egoistë
U pëlqejnë shakatë
Ndjenjë të mirë humori
Nuk mund të qëndrojnë me një partner
Dashurues të mirë.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top