JiL.al - Jeto i Lumtur

Mendo për mua

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Mendo për mua ; Emma Lambert

Unë, nuk dua asgjë tjetër.Mendo për mua kur të dëgjosh gurgullimën e një përroi, përndryshe do të jesh në det dhe dallgët do të përqafojnë kyçin e këmbëve të tua. Kur në një qiell të pastër do të shihni dy zogj që ndjekin njëri-tjetrin, ose dy dallëndyshe do të kërcejë mbi një re të avulluar.

Mendoni për mua kur ndjeni aromën e bukës, shijoni një kek të sapopjekur ose zhytni lugën në kavanozin e Nutella-s.

Kur të shohësh kodrat të ngjyrosura nga lulet e pjeshkës, dhe këmbëzbathur, do të ecësh në livadhe kadifeje … dhe duke u përkulur, do të marrësh një lulëkuqe.

Mos më braktis me mendimin, mos më duaj më nëse dëshiron, por mos e detyro veten të mos mendosh për mua, të më lësh jashtë jetës tënde, nga mendimet e tua… të lutem…

Mendo për mua kur sheh dy pemë shumë larg për t’i prekur, por aq afër sa gjethet e tyre do të prekin butësisht njëra-tjetrën kur fryn era.

Mendo për mua kur natën do të doje një përqafim, një përkëdhelje, një puthje … të gjitha përkëdheljet, puthjet dhe përqafimet që doja ende të të jepja.

Dhe kur dëgjon dy të rinj të dashuruar, duke folur për të ardhmen e tyre, duke u puthur nën vështrimin e të gjithëve, mendo për mua …. sepse do të doja të ishte kështu për ne.

Mendo për mua, në ditëlindjen time, e di që nuk je i zoti të kujtosh datat, por është dhurata më e mirë që mund të më bësh.

Dhe nën një pluhur yjesh, mendo më shumë për mua… janë të gjitha ëndrrat tona që janë mbytur në detin e xhelozisë dhe hakmarrjes.

Unë dua vetëm këtë: mendo për mua!

Më kujto, sa të mundesh… e mos më urre, se, do të marr me vete kudo…

Unë kurrë sdo të të harroj ty!

– Emma Lamberti

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top