JiL.al - Jeto i Lumtur

“Mjegulli I Dashurisë”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kur ikja larg, drejt teje vija
Kur vija afër, ikja larg
Për dreq më trembte largësia
Dhe afërsia bëhej çark

as e kuptoja si te desha
nje mjegull pus nje cmenduri
si nje poet qe shkruan vjersha
dhe ndez nje shkrepse dhe i ben hi

dhe ndoshta kjo ish dashuria
e cakerdisur kuturu…
per dreq me trembte largesia
dhe afersa gjithashtu

– Poezi nga Dritero Agolli

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top