JiL.al - Jeto i Lumtur

Mundësia ….Nga Berton Braley..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Me dyshim dhe shqetësim ju jeni goditur
Ti mendon se nuk ka asnjë shans për ty, bir?
Pse, librat më të mirë nuk janë shkruar,
Gara më e mirë nuk është drejtuar,

Rezultati më i mirë nuk është bërë ende,
Kënga më e mirë nuk është kënduar,
Melodia më e mirë nuk është luajtur ende,
Gëzoni, sepse bota është e re!

Nuk ka shans? Pse bota është thjesht e etur
Për gjërat që duhet të krijoni,
Storeshtë depo e pasurisë së vërtetë është ende e varfër,
Nevojat janë të pandërprera dhe të mëdha,

Ajo dëshiron më shumë fuqi dhe bukuri,
Më shumë të qeshura dhe dashuri dhe romancë,
Më shumë besnikëri, punë dhe detyrë,
Asnjë shans – pse nuk ka asgjë përveç rastësisë!

Për vargun më të mirë nuk është rimuar ende,
Shtëpia më e mirë nuk është planifikuar,
Maja më e lartë nuk është ngjitur ende,
Lumenjtë më të fuqishëm nuk shtrihen,

Mos u shqetëso dhe shqetëso, me zemër të dobët,
Shanset sapo kanë filluar,
Për punët më të mira nuk janë filluar,
Puna më e mirë nuk është bërë.

When Tomorrow Starts Without Me by Erica Shea Liupaeter by Talk Talks

Jeto I Lumtur

Scroll to Top