JiL.al - Jeto i Lumtur

Nëse njeriu nuk ndjen as kënaqësi as dhimbje, as hidhërim as shpresë; një gjë po ju them me ndershmëri dhe bindje: lëreni t vdesë…”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Njëzet vjet nga tani do të jeni më të zhgënjyer nga gjërat që nuk i keni bërë, sesa nga ato që keni bërë. Pra, hidhni poshtë harkat. Lundroni larg nga porti i sigurt.Exploroni, ëndërroni, zbuloni…!

– Mark Twain

“Vetëm ata që do të rrezikojnë të shkojnë shumë larg mund të gjejnë se sa larg mund të shkojë.”

– T. S. Eliot

“Të jesh i bukur do të thotë të jesh vetvetja. Ju nuk keni nevojë të pranoheni nga të tjerët. Ju duhet të pranoni veten. ”

– Thich Nhat Hanh

“Detyra jote është të mos kërkosh dashuri, por thjesht të kërkosh dhe të gjesh të gjitha pengesat brenda vetes që ke ndërtuar kundër tij.”

– Rumi

 

“Shumë nga dështimet e jetës janë njerëz që nuk e kuptojnë se sa afër arritën sukses kur ata hoqën dorë.”

– Thomas A. Edison

 

“Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbani mend, keni brenda jush forcën, durimin dhe pasionin për të arritur yjet për të ndryshuar botën. “

– Harriet Tubman

“Askush nuk mund t’ju bëjë të ndiheni inferior pa pëlqimin tuaj.”

– Eleanor Roosevelt

Flores de color naranja

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top