JiL.al - Jeto i Lumtur

Një heshtje e bukur…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

 

Ka heshtje që na thonë gjëra të bukura,
si për shembull fytyra e gruas
në orët e vona të natës
kur e pagjumë numëron me vete
ditët e fundit të barrës.
Ec e thuaj po munde këtë heshtje
ti, muzikant, me nota
ti, piktor, me ngjyra
ti poet me vjersha
dhe ti, aktore e famshme
me gjeste dhe fjalë!
Për ta thënë duhet të jesh
nje grua shtatzënë
domethënë
dyfish e gjallë.

 

Ndoc Gjetja

Jeto I Lumtur

 

 

Scroll to Top