JiL.al - Jeto i Lumtur

Për motrën time: distanca nuk ka rëndësi, unë të kam në zemër!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ti, motër, je pjesa gjëja më e mirë që me ka ndodhur në jetë. Je pjesë e fëmijërisë dhe kujtimet me ty nuk mi fshinë asgjë nga mendja.Ti je një mikeshë e përjetshme.

Ty motër, që je pjesë e rrugëtimit tim, distancë mes nesh nuk  egziston. Me ty kam kaluar të gjitha vështirësitë. Ti ke qenë gjithmonë aty ku kam qenë edhe unë.

Gjëja më e mirë e të pasurit ty është sepse ti je mikesha ime më e mirë.

Ti që gjithmonë ishe besnike, ke vlerë më shumë se 1000 miq së bashku.

LIFE STYLE     Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top