JiL.al - Jeto i Lumtur

Pra, ju thoni se obsesionet tuaja vdesin?

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Pra, ju thoni se obsesionet tuaja vdesin? Charles Bukowski

Pra, ju thoni se obsesionet tuaja vdesin?

Kështu janë burrat? Obsesione?

Ju kurrë nuk dëshironi t’i jepni fund lojës së dhimbjes dhe gjuetisë, shahut dhe brirët?

Nuk mund të bëni një gjykim vlerësues?

Nuk mund të zgjidhni dikë?

Dikë për t’u shtrirë pranë dhe të shikoni tavanin dhe dëgjoni muzikë, të pini cigare, të flisni, qeshni dhe lini veten?

A nuk do të të bënte të ndiheshe mirë që të bësh diçka? dreqin. Dikush duhet të jetë aty.

Një person për një person tjetër, edhe nëse duhej të ishe ti.

Kjo është ajo për të cilën jam duke punuar:

vetëm për veten time, ngadalë, ngadalë,

dhe atëherë ndoshta mund t’i hap derën dikujt tjetër.

Charles Bukowski 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top