JiL.al - Jeto i Lumtur

Qyteti im

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Çfarë temperamenti kishte dhe kaq ishte që më pëlqeu ajo. Nuk ishte e zakonshme për asgjë nga ajo që dija deri në atë moment.Ajo ishte krejtësisht e pamenaxhueshme, plotësisht e mallkuar, duke e drequr veten.Ai kishte atë vesin e çuditshëm për të ngritur sytë drejt qiellit kur diçka po e shqetësonte dhe kjo më çmendi. Buzët perfekte, flokët të çrregullt dhe ai zë, Zot ai zë; mund të dërgonte për të qitur këdo dhe do të dukej gjëja më romantike në botë. nuk mundem

për ta kapërcyer, ajo buzëqeshi dhe vështroi rreth tokës në tridhjetë sekonda.Ishte art dhe ngjyra që nuk ishin parë më parë. Parajsë dhe ferr, libri im i preferuar, Qyteti im, vendi ku unë gjithmonë do të ktheheja, sytë që do të doja të kisha gjithmonë ndezur.

Charles Bukowski 

Jeto i lumtur

Scroll to Top