JiL.al - Jeto i Lumtur

Sytë e saj në yje nuk janë të ngjashme

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Është e pamundur të humbësh koralet e humbura,

Jo supet e bardha të dëborës të hapur lëkurën,

Dhe tela e zezë do të fillojë. Me damask u rrit,

të kuqe ose të bardhë, Ju nuk mund të krahasoni hijen e këtyre faqeve.

Dhe trupi erë si trupi erë, Jo si petalet e butë të vjollcës.

Ju nuk do të gjeni në linjat e përsosura,

Dritë të veçantë në ballin.

Unë nuk e di se si mrekullitë perëndeshë, Por hapa të bukur në tokë.

Dhe gjithçka që ajo do t’i japë rrugë atyre që vështirë Kush në krahasim me harlisur harlisur.

 

 

William Shakespeare

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top