JiL.al - Jeto i Lumtur

Të vendosësh për dikë mund të jetë e vështirë! Shenjat që tregojnë se ju po e bëni

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ka shumë arsye të ndryshme që njerëzit vendosen në një marrëdhënie. Për shumë persona është frika e të qenit beqar. Por, të jesh beqar jo vetëm që mund të jetë fantastike, por është gjithmonë më mirë se të jesh në një marrëdhënie toksike.

Për të tjerët, megjithatë, mund të mos jetë frika e të qenit beqar. Mund të jetë dëshira për t’u martuar ose për të pasur fëmijë – ose role të tjera të mëdha jetësore që tradicionalisht mendohen se kërkojnë një partner. Dhe, për çfarëdo arsye, nevoja për të arritur atje bëhet më e rëndësishme se me kë arrin atje. Këtu janë shenjat që duhet të keni kujdes, sepse disa kompromise thjesht nuk janë në rregull:

Ju dëshironi një marrëdhënie të mirë 

Asnjë marrëdhënie nuk është perfekte, por ju duhet të dëshironi marrëdhënien më të mirë që mund të keni. “Nëse e gjen veten se nuk e ndërton në mënyrë aktive marrëdhënien tënde, atëherë po rregullohesh,” thotë trajneri i jetës Danny Zoucha për Bustle. “Nuk më intereson nëse je 89 vjeç.

Jeni të dy njerëz seksualë, por nuk keni jetë seksuale

Ndoshta ju jeni të dy aseksualë – kjo është krejtësisht mirë – por nëse jeni njerëz seksualë, atëherë duhet të ndodhë ndonjë mareëdhënie seksuale. “Nëse nuk mund të bini dakord se sa shpesh duhet të bëni seks, kjo mund të krijojë një luftë të pafund që përfundimisht do të gërryejë të gjithë marrëdhënien.”

Ju nuk e ndjeni nevojën për të kaluar kohë me ta

Koha cilësore ndihmon në ndërtimin e një marrëdhënieje. Përveç nëse është një marrëdhënie komoditeti – në këtë rast, ka të bëjë më shumë me të pasur një marrëdhënie, sesa të kaloni kohë së bashku. Por, ti meriton shumë më tepër se kaq, si të jesh me dikë që vërtet dëshiron ta shohësh.

Jeni të shqetësuar që ata të shohin të vërtetën tek ju

Një marrëdhënie e mirë duhet të ndërtohet gjithmonë mbi autenticitetin, por disa njerëz janë aq të dëshpëruar për të qenë në një lidhje saqë do të përpiqen të fshehin se kush janë – dhe thjesht të jenë ata që partneri i tyre dëshiron që të jenë.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top