JiL.al - Jeto i Lumtur

Tek ata si ti era jeton

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Tek ata si ti era jeton ;Yelena B

– Mos më shiko ashtu, më bën të ndihem bukur!

– Nuk jeni ju?

– Jo!

– Çfarë ju mungon?

– Nuk jam grimuar, jam e gjitha e rrumbullakët dhe jam një rrëmujë…!

– Tek ata si ti era jeton… tek ata si ti humbet.

Nuk je e bukur, je e lirë.

Ti jep veten, me të gjithë veten.

A keni ëndërruar ndonjëherë të shkoni në hapësirë?

– Po…

– Këtu … Unë kam Universin tim, je ti, në të gjitha aspektet e tua,

ne kaosin tend plot buzeqeshje…

dhe kur të prek dhe nuk mendoj më.

Dhe nëse bukuria nuk është kjo …

asgjë nuk është.

Yelena B

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top