JiL.al - Jeto i Lumtur

Test/ Ajo që shihni së pari në foto tregon se si është marrëdhënia juaj në të vërtetë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse doni të dini saktësisht se si e formoni marrëdhënien tuaj me partnerin, atëherë testi psikologjik i mëposhtëm është pikërisht ajo që ju nevojitet. Kjo sepse mund të zbulojë gjëra që ende nuk i dinit për veten tuaj.  Mbyllni sytë, merrni frymë thellë, hapini, shikoni foton dhe mbani mend atë që keni vënë re së pari.

Një fytyrë e qetë

Nëse keni vënë re fillimisht një person paqësor, kjo tregon se ju pëlqen të kontrolloni marrëdhënien tuaj. Jeni një person shumë i zgjuar që është gjithmonë një hap përpara, duke analizuar pothuajse çdo situatë dhe duke planifikuar të ardhmen në çdo detaj. Ju dëshironi paqe në jetën tuaj dhe përpiqeni të hiqni nga jeta gjithçka që ju streson ju dhe partnerin tuaj. Megjithatë, nuk mund të keni gjithmonë kontroll mbi emocionet tuaja dhe kjo i jep më shumë liri marrëdhënies suaj.

Një nënë me fëmijën e saj

Nëse së pari shihni një nënë me fëmijën e saj, do të thotë që ju pëlqen të tregoni shumë kujdes ndaj personit me të cilin jeni, por ndonjëherë kjo i kalon kufijtë normalë dhe përfundon duke u bërë tepër mbrojtës. Prandaj është mirë që nga fillimi t’i vendosni masën vetes për të mos e bërë tjetrin të ndihet i mbytur.

Fytyra e një burri

Nëse keni parë për herë të parë fytyrën e një mashkulli, kjo tregon se në mënyrë të pandërgjegjshme po i privoni lirinë partnerit tuaj dhe po bëni gjithçka që mundeni për ta mbajtur atë pranë jush në çdo moment, në mënyrë që ai të jetë larg miqve dhe njerëzve që ka zgjedhur të ketë në jetën e tij.

Një figurë që pret fruta nga pema

Nëse keni parë për herë të parë një figurë duke prerë fruta nga pema, do të thotë që nuk bëni kompromise lehtë dhe nuk do të toleroni në krah asnjë partner që dëshiron t’ju dominojë dhe t’ju privojë nga pavarësia. Ju jeni një person shumë besnik dhe i përkushtuar në marrëdhëniet tuaja, por kërkoni që personi pranë jush të respektojë dëshirat dhe nevojat tuaja.

LIFE STYLE. Test

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top