JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie nga Artan Mullaj

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Më shumë se vetë ndihma, vlen sinqeriteti me të cilin ajo afrohet…  -Artan Mullaj.

“Të lumtur janë vetëm shpirtthjeshtët..”
(Artan Mullaj)
..mosmirënjohja nuk është ves;
mosmirënjohja është një semundje psikologjike. Nuk ka shërim!
E vetmja mënyrë për t’a përballuar është t’i largohesh;  të mungosh!…    – A. Mullaj

Nuk ju pëlqejmë të gjithëve;
por dhe nuk na interesojnë të gjithë!
Artan Mullaj

Nuk ka gjë më të fisme se sa të respektosh, vlerësosh dhe mos lëndosh njerëzit e sinqertë e që të adhurojnë me gjithë shpirt! Fisnikët janë të rrallë, sepse rrallë herë kuptohet kjo gjë. Dhe aq më rrallë kuptohet kjo gjë, kur rrotull ke servilë dhe lajkaxhinj me shumicë…  -Artan Mullaj

Scroll to Top