JiL.al - Jeto i Lumtur

Jo çdo gjë që është më e vështirë, është më e merituar.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Jo çdo gjë që është më e vështirë, është më e merituar.

— Tomas Akuini

Unë nuk e di çfarë e ardhmeje më pret, por e di se jam pozitive dhe nuk zgjohem me ndjenjën e dëshpërimit. Babai më thoshte: “Nik, le të jetë si të jetë, gjërat nuk shkojnë asnjëherë siç duam, shkojnë ashtu si shkojnë.”

— Nikolë Kidman

Të jesh njeri i madh dhe një shenjt për veten, kjo është gjëja më e rëndësishme.

— Sharl Bodler

Mosha është aq sa mendosh se është. Ti je i vjetër aq sa mendon se je.

— Muhammad Ali

Mos harro ta duash vetveten.

— Soren Kirkegard

Për të pasur një jetë publike, ti prapë ke të drejtë të kesh një jetë private.

— Ketrinë Denëv

Çfarëdo fjalësh të shenjta lexoni, çfarëdo fjalësh të bukura flisni, asnjë të mirë nuk sillni nëse nuk veproni sipas atyre që lexoni dhe flisni.

— Buddha

Nga të gjitha marrëzitë nuk ka marrëzi më të madhe se të duash ta bësh botën një vend më të mirë.

— Zhan Baptist Pokelën – Molieri

Askush nuk mund t’ju bëjë të ndjeheni inferior pa miratimin tuaj.

— Elenor Ruzvelt

Shpirti i menduar prehet në vetmi.

— Omar Khajam

Scroll to Top