JiL.al - Jeto i Lumtur

Vetëm një herë në jetën tënde…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Vetëm një herë në jetën tënde, unë vërtet besoj, se do të gjesh dikë që mund ta kthejë plotësisht botën. Ti i tregon atij gjëra që nuk i ke ndarë kurrë me një shpirt tjetër dhe ata thithin gjithçka që thoni dhe në të vërtetë duan të dëgjojnë më shumë. Ti ndan shpresat për të ardhmen, ëndrrat që ndoshta nuk do të bëhen kurrë realitet, qëllimet që nuk u arritën kurrë dhe zhgënjimet e shumta që jeta të ka hedhur. Kur ndodh diçka e mrekullueshme, mezi pret t’i tregosh atyre për këtë, duke e ditur se ai do të ndajnë të njëjtën lumturi. Ai nuk do të zihet ngushtë të qajnë me ty kur je e lënduar ose të qesh me ty kur bëni si e çmendur. Asnjëherë nuk do t’i lëndojnë ndjenjat e tua ose nuk do të bëjë të ndihesh sikur nuk je e mjaftueshme, por përkundrazi ai do të ndihmojë të të ndërtojnë dhe tregojnë gjërat që të bëjnë të veçantë dhe madje të bukur.
Asnjëherë nuk ka ndonjë presion, xhelozi apo konkurrencë, por vetëm një qetësi drejt heshtjes kur ai është pranë. Mund të jesh vetvetja dhe të mos shqetësohesh se çfarë do të mendojnë për ty, sepse të duan për atë që je.

Scroll to Top