JiL.al - Jeto i Lumtur

 Zemra e saj blu…Poezi Nga – Patricia L Cisco

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

 

Dikur kishte një pamje të caktuar shumë kohë më parë,
kur ajo mund të shikonte në sytë e tij dhe ta dinte që ai e donte kaq shumë!

Tani koha ka kaluar, dhe bashkë me të u desh vajza e re që njihte dikur.
Ajo është e lodhur dhe e lodhur; zemra e saj është e rrezikuar në blu!

Do të ishte mirë nëse një herë ose dy herë ajo shikim do të hidhej në rrugën e saj,
që shikimi dhe buzëqeshja e tij i thanë se ishte i kënaqur të qëndronte!

Nuk është një aventurë e egër që ajo ka kërkuar;
është vetëm duke e ditur në sytë e tij askush nuk mund ta kënaqë më shumë!

Ka vetëm një arsye në këtë botë që një burrë mban një grua të bukur.
Kjo sepse ai i tregon asaj se ajo është më e çmuara në jetën e tij!

Pra, nëse e doni me të vërtetë, atëherë bëjeni dëshirën e saj realitet.
Tregojini asaj në këtë Ditë të Shën Valentinit se ajo do të thotë bota për ju!

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top