JiL.al - Jeto i Lumtur

Zgjidh një letër dhe lexo këshillën që të nevojitet më tepër në këto momente

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse ke zgjedhur letrën e parë:

“Qetësohu. Merr kohën e duhur për të bërë gjithçka. Do t’ia dalësh mbanë. Qetësohu dhe e streso veten tënde. Merri gjërat me lehtësi, sepse gjithçka në jetë është e përkohshme”.

Nëse ke zgjedhur letrën e dytë:

“Ky është momenti i duhur për t’u përballur me vështirësitë. Mos iu shmang problemeve, por fillo t’i zgjidhësh ato. Reflekto për personat që të rrethojnë. Mbaj pranë ata që vërtet ia vlejnë”.

 

Nëse ke zgjedhur letrën e tretë:

“Ndryshimet janë diçka që varen vetëm nga ty. Mos prit që dikush tjetër të vijë e të të thotë se duhet ta ndryshosh diçka që nuk të pëlqen. Merr përsipër risqe dhe bëj zgjedhjet e duhura në jetë”.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top