JiL.al - Jeto i Lumtur

Duket sikur disa persona kanë bërë radhë tre herë resht kur Zoti ka shpërndarë Idiotesinë..”Thënie Të Mençura”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

– Më kujtohet dita kur të takova ty. Ndjeva diçka që kurrë më parë nuk kisha përjetuar.
Dëshiroja ta ndal kohën. Ajo ditë me shi,
e ne të dy për një çast të strehuar.
Dëshiroja që kurr të mos ndalet shiu që mua më sjelli gëzimin më të madhë të jetës.

– Më lerë të të prek flokët, ngadal ti ledhatoj. Më lerë të të them një fjalë, të them: të dashurojë!

– Më premtove se gjithnjë do të jesh pranë meje. Gjithnjë do t’i mbaj mend kujtimet që i krijuam së bashku.
Kisha dashur që kurr të mos përfundojnë ato ditë.

– Mos i hap krahet që të fluturosh. Hapi krahet që të më përqafosh!

– Mos më rri larg sepse sytë lotë më pikojnë. Më shiko me vëmendje, shiko dy sytë që t’dashurojnë!!

– Mos m’largo nga zemra,kur të largohem nga syt,mos ma mbyll deren,pse s’jam fati yt!
Mos m’thuaj jeto kur jeta është trishtim,mos m’thuaj të qeshi kur nuk kam gëzim!!

– Mos më thuaj me zë të mekurm, se jeta është një ënderr e kotë sepse shpirti i fjetur është një shpirt i vdekur!

– Në asgjë tjetër s’mendoj kur syt e tu i shikoj. Dhe i qetë kurr nuk rri sepse mendimet më shkojnë tek ti.

– Në çdo hap në çdo vend dhe në gjum më bie ndërmend. Kur flej më duket të kam pranë,
kur qeshi më duket më shikon, kur qaj më duket më pajton. Eja pranë meje !!

– Në ëndrrën time ishim vetëm ne të dy. Unë që u dashurova të ti, por ti këto nuk e kuptonte sepse ishe largë meje!
Desha të afrohna por ti u largove prej meje. Sa u zgjova prej gjumit ti ishe ikë diku ku nuk të gjeja ty.

Nga Jeto I Lumtur.al

Këmisha e një njeriu të lumtur… | SPEKTRUM

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top