JiL.al - Jeto i Lumtur

5 mënyra për ta “ndëshkuar” partnerin tuaj, pasi ka gabuar me ju

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse keni kaluar një ndarje ose jeni në një lidhje dhe pyesni veten se si ta bëni atë të ndjejë keqardhje që nuk ju trajton siç duhet, duhet të ndiqni disa këshilla. Gjëja më e keqe me djemtë është se në shumicën e rasteve ata nuk janë as të vetëdijshëm për faktin se ju kanë bërë diçka të gabuar.

Ata mendojnë se nëse nuk mërzitesh menjëherë, gjithçka duhet të jetë mirë. Djemtë nuk e kuptojnë se gratë reagojnë ndryshe ndaj keqtrajtimit. Ja si t’i “ndëshkoni”:

Mos e telefononi dhe mos i dërgoni mesazhe

E di që ke dëshirën t’i tregosh gjithçka dhe ta bësh të vuajë, por kjo është gjëja më e keqe që mund të bësh. Rregulli i artë është të mos e telefononi dhe të mos i dërgoni mesazhe.

Injorojeni kur ai është rreth jush

Nëse të dy jetoni së bashku, pavarësisht se çfarë bën apo thotë, injorojeni atë derisa të kërkojë falje për sjelljen e tij.

Përgjigju me PO ose JO

Nëse pyet ndonjë burrë se cila është gjëja më e keqe që një grua mund të bëjë, ata do t’ju thonë se është thjesht të përgjigjet me “Po” ose “Jo”.

Tregojini atij se nuk keni nevojë për të

Sigurisht, ju nuk keni nevojë për të. Por djemtë nuk e kuptojnë këtë. Ata jetojnë për ndjenjën se janë të nevojshëm nga dikush, sepse në këtë mënyrë ata mendojnë se janë mbi ju.

Argëtohuni dhe dukuni sa më mirë

Nuk ka asgjë më seksi se një grua që di të argëtohet dhe të shijojë jetën. Kur të sheh që dukesh më së miri dhe po argëtohesh pa të, do ta çmendet.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top