JiL.al - Jeto i Lumtur

A është flirti tradhti?/ ‘Përplasen’ moderatoret e Top Channel, Ema Andrea befason me deklaratën, ndërhyn menjëherë Armina Mevlani

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Në programin e sotëm të “Goca dhe Gra”, pjesë e diskutimit ishte pikërisht “flirtimi”. E ftuar ishte edhe aktorja e njohur, Ema Andrea. 

Ajo tha se një flirtim i thjesht nuk do të thotë asgjë. Mirëpo, aktorja e njohur shtoi se nëse flirti shkon më tej atëherë është problematike.

Dalina Buzi ishte dakord me Emën. Nga ana tjetër Armina Mevlani kundërshtoi.

Ja një pjesë nga diskutimi, ku folën Ema Andrea, Dalina Buzi dhe Armina Mevlani:

Armina Mevlani: Një njeri flirton kur nuk është i plotësuar në marrëdhënien e tij ose kur nuk ka vëmendje të mjaftueshme.

Ema Andrea: Flirti të ushqen të bën të ndihesh më mirë. Në momentin që ty të bën mirë dhe nuk fyen askënd nuk ka problem. Ti thuash të dua atëherë po. Njeriu flirton edhe me erën. Ku bëhet histori është diçka tjetër pastaj.

Dalina Buzi: Njeriu ka tre jetë, intimen, familjaren dhe publike. Ti je në avion dhe ke dikë afër që të qesh dhe të bën një kompliment dhe në një moment ti ke një tërheqje, ka kimi mbaron udhëtimi dhe në momentin që ti i thua mirupafshim është çdo gjë në rregull, nëse i thua kur do të takohemi atëherë është histori.

GOSSIP   Showbiz

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top