JiL.al - Jeto i Lumtur

Dera pas nesh

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Dera pas nesh;  Paola Delton

Kur largohemi nga jeta e një personi, duhet të sigurohemi që gjithçka të jetë në rregull përpara se të mbyllet dera pas nesh.
Ne duhet të kemi të njëjtin kujdes që kemi përdorur për të hyrë në të. Dhe prandaj, do të ishte mirë ta shikonim në sy dhe t’i tregonim për ne, çfarë nuk kuptojmë, çfarë na thërret të largohemi prej andej. Ajo që nuk e gjejmë më. Ose thjesht atë që menduam se kishim gjetur. Ne duhet t’i tregojmë atij për të.
Çfarë kemi dashur, çfarë ka ndryshuar,
atë që ai nuk kuptonte për ne.
Duhet ta pyesim si është, çfarë mendon, sa keq ndihet. Ja, sa keq dhemb. Sa keq po e shkatërojmë atë. Dhe më pas përqafojeni dhe bëjini të ndiejë se dashuria e tij nuk është tretur, nuk është hedhur tutje. Kur largohemi nga jeta e një njeriu, duhet të kemi duar të pastra. Duhet të kërkojmë falje, si kur ditën që kemi hyrë duhet të kishim kërkuar leje.
Duhet të kishim…    (Paola Delton)

Jeto I Lumtur

Scroll to Top