JiL.al - Jeto i Lumtur

Askush nuk përpiqet për ju përveç vetes

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Askush nuk përpiqet për ju përveç vetes;  Jeto I Lumtur.al

Familja juaj nuk e di se me sa vështirësi dhe presione përballeni në jetën tuaj të përditshme apo në punë. Dhe puna juaj nuk i njeh rrethanat e jetës dhe të shtëpisë tuaj. Kolegët, miqtë dhe të dashurit tuaj nuk do ta kuptojnë masën e përgjegjësive të reja dhe të vjetra që janë mbi ju. Dhe partnerja juaj pret gjithmonë dashuri dhe mbështetje të pakushtëzuar nga ju, ajo nuk do ta kuptojë presionin mbi të cilin jeni pa marrë parasysh sa shumë i flisni dhe i shpjegoni.

Përfundimisht: Askush nuk përpiqet për ju përveç vetes. Askush nuk do ta kuptojë se çfarë po kaloni në të vërtetë dhe me shumë mundësi nuk do t’i vlerësojë përpjekjet tuaja. Shkoni përpara. Lufo. Kujdesu për veten.

Jeto I Lumtur

Scroll to Top