JiL.al - Jeto i Lumtur

Asnjëherë mos ndaloni së qeni .

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Asnjëherë mos u bëni kujdes për gjërat e vogla në jetë.
Asnjëherë mos u ëndërroni dhe mos u përleshni.
Asnjëherë mos të pyesim se a jemi ne vetë.
Kurrë nuk ndalet së menduari është rritur shpirtërorja jote.

Asnjëherë mos ndaloni ndërtimin e urave që çojnë në mjerime më të mira.
Asnjëherë mos ndaleni së provuari dhe mos u tronditni.
Asnjëherë mos ndaleni së mahnituri me bukurinë që ju rrethon.
Asnjëherë mos ndaloni së dëgjuari muzikën dhe mos e merrni në bluzë.

Asnjëherë mos ndaloni së larguari mendimet negative që ju bëjnë të ndjeheni të trishtuar.
Asnjëherë mos të shikoni në të gjitha mrekullitë që kemi pasur.
Asnjëherë mos të dashurosh ata që i ke të dashur.
Asnjëherë mos ndaloni së dhuruari dhe mos u frikësoni.

Asnjëherë mos ndaleni së qeshuri, por mezi prisni çdo ditë të re.
Asnjëherë mos të ndriçoni në mënyrën tuaj të veçantë.
Asnjëherë mos harroni se të gjitha stuhitë do të pastrohen.
Mos harroni se nesër të ndritshme janë gjithmonë afër.

nga Terrie Brushette

 

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top