JiL.al - Jeto i Lumtur

BANKAT TA JAPIN OMBRELLEN HUA NË DITË ME DIELL, DHE TA KERKOJNË NEDITËN ME SHI..Thënië Motivuese”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Unë nuk jam produkt i rrethanave të mia, jam produkt i zgjedhjeve të mia.”

-Stephen Covey

Stephen Covey's Career Advice To Get Any Job You Want - Part 1 - Legends  Report

 

“Çfarë janë paratë? Një burrë është i suksesshëm kur zgjohet në mëngjes nga krevati dhe shtrihet përsëri në darkë dhe gjatë kësaj periudhe bën çfarëdo që të bëjë”

– Bob Dylan

The 80 Best Bob Dylan Covers - Variety

 

“Asgjë nuk do të funksionojë nëse nuk i jepni ju një shtysë.”

-Maya Angelou

Poet Maya Angelou dies at age 86

 

 

“Kontrolloni fatin tuaj, nëse se bëni ju atëherë do ta bëjë dikush tjetër.”

– Jack Welch

Jack Welch's Approach to Leadership

 

 

“Një njeri që nuk ka bërë asnjëherë gabime, nuk ka provuar kurrë asgjë të re.”

– Alber Einstein

Albert Einstein Shared Secret To Happiness In 1922 Using Just 17 Words

 

 

“Mos harroni se ndonjëherë mos marrja e asaj që duam është ndonjëherë fat i madh.

-Dalai Lama

Dalai Lama releases album: ′Inner World′ | Culture | Arts, music and  lifestyle reporting from Germany | DW | 06.07.2020

 

 

“Mënyra më e zakonshme se si njerëzit heqin dorë nga fuqia e tyre është kur nuk besojnë se kanë fuqi.”

-Alice Walker

No retreat | Alice Walker | The Guardian

 

 

“Askush nuk mund t’ju bëjë të ndiheni inferior pa lejen tuaj.”

– Eleanor Roosvelt

Meet Eleanor Roosevelt, First Lady of the World | EachOther

 

 

Jeto I Lumtur

 

 

Scroll to Top