JiL.al - Jeto i Lumtur

Bëje një femër të qeshë dhe dije se ajo do bëjë çdo gjë për ty…”Thënie Për Femëra”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Të pakuptuarit përfshihen në dy kategori: femrat dhe shkrimtarët.-Balzaku
 
 Divorci është ndoshta i së të njëjtës datë si martesa. Unë besoj, megjithatë, se martesa është disa javë më e vjetër.- Volteri
 
 Një grua shqetësohet për të ardhmen derisa gjen një burrë, ndërsa një burrë kurrë nuk shqetësohet për të ardhmen derisa gjen një grua.-Anonim
 
 Shpesh kur ajo thotë “jo”, ata jetojnë përgjithmonë të lumtur e të gëzuar.-Anonim
 
Dashuria është tri të katërtat kureshtje. –Xhakomo Kazanova
 
 Nuk do të thosha se të gjitha femrat janë njësoj, ka edhe më të këqija. –Anonim
 
Më mirë të jesh mirë i varur në litar, sesa keq në martesë. William Shakespeare
 
 Gruaja ime e parë vdiq nga kërpudhat helmuese. Gruaja ime e dytë vdiq po ashtu nga kërpudhat helmuese. Gruan time të tretë e mbyta se nuk i hante kërpudhat helmuese. -Henry VIII
 
  Gruaja të thotë: “Shko në ferr!”. Ti shkon, ndërsa ajo të pret atje. -Dante Alighieri
 
 Hapi sytë mirë kur të martohesh, ndërsa më pas mbylli. -William Shakespeare
 
 Mashkulli është i lumtur me cilëndo femër, por ama derisa bie në dashuri. -Francesco Petrarca
I Love Men But I Am Inspired by Women,' Monica Bellucci Says at Torino Film  Festival
Jeto I Lumtur
Scroll to Top