JiL.al - Jeto i Lumtur

Bukuria është të lejosh veten të jetojë Emma Watson

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Bukuria nuk janë flokët e gjatë, këmbët e holla, lëkura e nxirë dhe dhëmbët e përsosur. Më beso. Bukuria është fytyra e dikujt që qan dhe më vonë buzëqesh, bukuria është plaga në gju nga rrëzimi që kur ke qenë fëmijë, bukuria është rrathët e errët kur dashuria nuk të lë të flesh, bukuria është shprehja në fytyrë kur alarmi bie në mëngjes, është fytyra  pa grim kur del nga dushi, është e qeshura kur bën një shaka që vetëm ti e kupton, bukuria është të takosh shikimin e tij dhe të mos kuptosh, bukuria është shikimi yt kur e sheh. është kur qan për paranojën tënde, bukuria janë rrudhat e shënuara nga koha. Bukuria është gjithçka që ndjejmë brenda dhe ajo që manifestohet jashtë. Bukuria janë shenjat që na lë jeta, grushtet dhe përkëdheljet që na lënë kujtimet. Bukuria është të lejosh veten të jetojë, për ato gjëra të vogla të ndyra që e bëjnë jetën jetë.

 – Emma Watson      Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top