JiL.al - Jeto i Lumtur

“Çfarëdo që të ndodhë, shihemi në shtëpi”.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Çfarëdo që të ndodhë, shihemi në shtëpi”

Jeto I Lumtur

Shumë njerëz mendojnë se të jetosh në çift është gjithmonë mirë, por ky është realiteti i vërtetë. Të jetosh me atë që do nuk është ajo që të gjithë mendojnë se është. Ju nuk zgjoheni herët në mëngjes për të ngrënë mëngjes në shtrat së bashku. Nuk është të strukemi në shtrat së bashku derisa të biem në gjumë të qetë çdo natë. Nuk është gjithmonë të kesh një shtëpi të pastër dhe ushqim të përsosur të sapo gatuar çdo ditë. Të jetosh me të dashurin tënd është grindje për gjëra të thjeshta, si dikush që ka harruar të nxjerrë plehrat. Po bie në gjumë sepse dita ka qenë e vështirë dhe je e rraskapitur. Është një debat për problemet financiare Por pavarësisht gjithçkaje, çdo ditë mezi prisni ta shihni atë person. Dhe ju vini në shtëpi çdo ditë për të takuar të njëjtin person që e dini se do kujdeset për ju. Është të qeshësh në momentin kur partneri yt ka bërë diçka argëtuese aksidentalisht, është duke imituar njëri-tjetrin, është duke bërë darkë së bashku ndërkohë që jeni duke folur dhe duke e bërë më të lehtë sepse të dy keni pasur një ditë të vështirë.

Është duke kaluar një krizë emocionale dhe të kesh dikë që të ulet me dashuri pranë teje dhe të të përqafojë dhe të të thotë se gjithçka do të jetë në rregull. Është ta duash të njëjtin person edhe kur të çmend. Të jetosh me personin që dashuron është debat për marrëzi, marrëzi dhe konstante, por është gjithashtu të kesh një dashuri që shumë njerëz e kalojnë jetën duke kërkuar. Ose që shumë herë janë përpjekur t’ju largojnë. Nuk është perfekte dhe është shumë e vështirë ta mbash në ekuilibër çdo ditë, por është e mrekullueshme dhe gjëja më e mirë që mund të përjetosh.

Jeto I Lumtur

Scroll to Top