JiL.al - Jeto i Lumtur

Charlie Chaplin 4 deklarata

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Charlie Chaplin ndër të tjera dhe 4 deklarata:

(1) Asgjë nuk është e përjetshme në këtë botë, madje as problemet tona. (2) Më pëlqen të eci në shi sepse askush nuk mund t’i shoh lotët e mi. (3) Ditët më të humbura në jetë janë ditët kur ne nuk qeshim. (4) Gjashtë mjekët më të mirë në botë: 1. Dielli, 2. Pushimi, 3. Aktiviteti fizik, 4. Dieta ushqimore, 5. Vetëvlerësimi 6. Miqtë. Bëji këto deklarata pjesë të jetës Tënde dhe shijo një jetë të shëndetshme… Nëse shihni hënën do të shihni bukurinë e Zotit .. Nëse shihni diellin do të shihni fuqinë e Zotit .. Nëse shihni pasqyrën, do të shihni krijimin më të përsosur të Zotit. Atëherë besojeni. Ne jemi të gjithë turistë dhe Zoti është agjenti ynë i udhëtimit i cili tashmë i ka vendosur itineraret, rezervimet dhe destinacionet tona … Besojini atij dhe shijoni JETËN Jeta është vetëm një udhëtim! Jetoni sot !!!!

Jeto I Lumtur

Scroll to Top