JiL.al - Jeto i Lumtur

Dashuria në provim: 15 gjërat që duhet të dini për partnerin tuaj pas gjashtë muajsh lidhje

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Pas gjashtë muajsh lidhje, ju keni kaluar tashmë fazën fillestare të rënies në dashuri dhe magjepsje, dhe tani është koha për të vendosur se çfarë të bëni më pas.

Është krejtësisht normale të vini në dyshim natyrën e marrëdhënies suaj dhe nëse “ajo” është me të vërtetë “e duhura”.

Nëse keni ende disa dyshime, ekziston një mënyrë e thjeshtë për të testuar veten dhe ndjenjat tuaja para së gjithash.

Terapisti i martesës Jeff Gunter është shumë i njohur në Tick Tok dhe një video në të cilën ai përmendi 15 detaje në dukje të vogla për partnerin tuaj, të cilat duhet t’i dini pas gjashtë muajsh lidhje, tërhoqi shumë vëmendje.

Tani gjithçka që duhet të bëni është të merrni frymë thellë dhe t’i përgjigjen i sinqerisht çdo pyetjeje:

– Si i pëlqen ta festojë ditëlindjen?

-Sa kohë i pëlqen të kalojë vetëm?

– Cili është ushqimi i tij/saj i preferuar?

– Çfarë e emocionon atë?

– Sa kohë i duhet atij/asaj që të përgatitet për të dalë?

– Cili është seriali, filmi, grupi i saj i preferuar?

– Cili është pozicioni i saj/i tij më i diskutueshëm?

– Kush është shoku i tij/saj më i mirë dhe pse?

– Cili nga anëtarët e familjes mund ta mërzitë më shumë?

– Çfarë e bën gjithmonë të qeshë?

– Cila është pasiguria e saj/e tij më e madhe?

– Si mund ta ndihmoni kur ai/ajo është i stresuar, nervoz?

– Çfarë kërkon ai nga lidhja?

– Për çfarë i pëlqen të shpenzojë para?

– Cila është kënaqësia më e madhe “e fshehtë” e tij/saj?.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top