JiL.al - Jeto i Lumtur

Dashuria Rumi

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Rumi- DASHURIA…

I thashë dashurisë një natë:
“Të përgjërohem, më thuaj, kush je?”
Ma ktheu: “Unë jam jeta e pakëputur, fryma e rinuar.”
“Ku e ke shtëpinë?” – i fola përsëri.
Tha: “Banoj te zjarri i zemrave, e përzier me lot mallëngjimi.
Jam boja e këtij gjaku të kuq, marrë nga lulëkuqet.
Jam dëfrimi i vajtimit dhe çveluesja e çdo veli.”

Rumi

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top