JiL.al - Jeto i Lumtur

Dashuria s’është e verbër. E verbër është dashuria për veten..”Thënie Për Dashurinë”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
“Burri dëshiron të jetë dashuria e parë e gruas, ndërsa gruaja dëshiron të jetë dashuria e fundit e burrit” – Oscar Wilde
 
“Ndërsa e lexova, unë rashë në dashuri ashtu si ju zë gjumi: ngadalë, pastaj papritmas. – John Green
“Dashuria e vërtetë do të triumfojë në fund – e cila mund ose nuk mund të jetë gënjeshtër, por nëse është gënjeshtër, është gënjeshtra më e mirë që kemi. – John Green
“Dashuria e vërtetë është vetëmohuese. Ai është gati të sakrifikojë veten. “- Sadhu Vaswani
“Dashuria e vërtetë është zakonisht ajo që shqetëson më shumë. – Kiera Cass
“Të kam dashur dje, ende të dua, të kam dashur gjithmonë dhe do të të dua gjithmonë. – Elaine Davis
“Në dashuri, nuk është çështja e të dashurit por e të preferuarit. “- Louise Lévêque de Vilmorin

“Sikur ta dinit sa shumë ju dua, çfarë romani të bukur do të jetojmë! “- Francis Picabia

“Unë të dua jo vetëm për atë që je, por edhe për atë që jam kur jam me ty. Unë të dua jo vetëm për atë që ke bërë me veten, por për atë që bën me mua. Unë të dua për pjesën time që ti nxjerr. – Elizabeth Barrett Browning

Fundi i një dashurie? Ja si e përjetojnë shenjat e horoskopit - Opinion.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top